Din lokala plattsättare i Majorna

Din lokala plattsättare i Majorna

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Golvläggning Majorna

Välkommen till Golvläggning, din pålitliga partner för alla dina golvläggningsbehov. Vi är experter inom området och erbjuder högkvalitativa tjänster för plattsättning, kakling av kök och badrum, installation av golvvärme samt läggning av golvplattor och klinker i hall, badrum och på balkonger. Vi strävar efter att skapa vackra och funktionella ytor som förhöjer både estetiken och funktionaliteten i ditt hem.

Specialister inom plattsättning och kakling

Våra kunniga och erfarna hantverkare är specialiserade inom plattsättning och kakling av kök och badrum. Vi tar hand om hela processen, från planering och förberedelse till exakt placering av varje platta eller kakel. Med vår expertis kan du vara säker på att resultatet blir perfekt, oavsett om du önskar en modern, minimalistisk stil eller en elegant och traditionell inredning. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att ge ditt hem en unik och personlig touch.

Skapa en varm och bekväm miljö med golvvärme

Vill du göra ditt badrum ännu mer lyxigt, eller se till att din hall alltid är inbjudande och varm? Vi erbjuder installation av golvvärme i badrum och andra utrymmen. Golvvärme ger dig inte bara en jämn fördelning av värmen, utan också en mer behaglig och bekväm miljö att vistas i. Våra skickliga installatörer anpassar golvvärmen efter dina specifika behov och säkerställer att systemet fungerar effektivt och energisnålt.

Våra tjänster inkluderar även:

  • Läggning av golvplattor och klinker i hall, badrum och på balkonger
  • Installation av golvvärme i badrum
  • Läggning av vackra och hållbara golv av parkett

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina golvläggningsbehov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa vackra och funktionella ytor i ditt hem.