Din lokala plattsättare i Örgryte

Din lokala plattsättare i Örgryte

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Golvläggning Örgryte

Vi är specialister på golvläggning och erbjuder professionella tjänster för att förvandla ditt hem eller arbetsplats till en stilfull och funktionell miljö. Vårt team av erfarna hantverkare har expertis inom allt från plattsättning och kakel i kök och badrum, till installation av golvvärme och läggning av golvplattor. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat som överträffar dina förväntningar.

Plattsättning och kakla kök

Ett välkaklat kök ger en snygg och modern känsla till ditt hem. Våra hantverkare är skickliga på att plattsätta och kakla köksmiljöer. Vi hjälper dig att välja rätt kakel och design som passar din stil och behov. Med vår expertis kan vi säkerställa att ditt kök blir både vackert och funktionellt.

Golvvärme för extra komfort

Golvvärme är en populär lösning för att skapa en bekväm och varm atmosfär i ditt hem. Vi erbjuder både elektrisk och vattenburen golvvärme, beroende på dina preferenser och behov. Vår erfarna personal kan guida dig genom olika alternativ och installera golvvärmen på ett effektivt och säkert sätt. Med golvvärme kan du njuta av en jämn distribuering av värmen och en behaglig känsla under fötterna.

Våra tjänster inkluderar även

  • Kakla badrum: Vi kan förvandla ditt badrum till en avkopplande och elegant miljö genom att kakla både väggar och golv.
  • Golvplattor: Vi erbjuder ett brett sortiment av golvplattor i olika material och stilar för att skapa den perfekta ytan för ditt hem eller företag.
  • Klinker tvättstuga: Förbättra funktionaliteten och utseendet på din tvättstuga genom att lägga klinker på golvet.
  • Klinker garage: Behöver ditt garage en uppfräschning? Vi kan lägga klinker på golvet för att skapa en tålig och stilig yta.

 

Välj oss för professionell golvläggning och du kommer inte bli besviken. Vi är dedikerade till att ge dig de bästa resultaten och skapa en miljö som du kan vara stolt över. Kontakta oss idag för att diskutera dina golvläggningsbehov.